2009-09-17
 13:16:46

Veckans hiss&diss !

Myran Hissar och Dissar!

Hissar:


Killar i chinos - Killar i chinos är ett måste! Varför blir alla killar så heta för i det?
Det är så majou !!

Höstmodet - Jag hissar verkligen årets höstmode. Att det ska vara lite rockigt och mycket skinn kläder. En svart skinjacka med leggins. Det är väldigt inne med nitar och glitter. Det kan jag kalla rockigt!

Naturgodis - Är godare än vanligt godis. Men det är dyrare men så mycket bättre för dig och så mycket godare än vanligt lösvikts godis. Så satsa på naturgodis, perfekt om man är gott sugen! :D

Nordman - Har ni glömt Nordman? Satt och lyssna på honom idag. När man lyssnar på hans musik så är det verkligen bra. Det låter så svenskt. Att folk har glömt bort det. Nu är det mycket rnb, rock och metal. Att man glömmer bort den gamla svenska kultur musiken. Därför jag hissar Nordman för han är cool!


fcg hfgh ngjng

Dissar:


Gottoteket - måste vara ett av de tråkigaste ställena att hänga på.

Fjortisar, igelkottar och kepsnissar - DISS till alla äckliga fjortisar. Och ni som inte vet vad igelkottar är så. Så ska jag berätta det för dig. Det är nämligen fjortis killar som är som tjejer men är killar. Men kepsnissar är såna som tror dem är coola och är wanna be riktiga hiphopare. Som sätter på fjortisar.
Dissar verkligen fjortisars klädstil, smink och HÅR. Sönder blonderat hår som är vit, smink så som dem är svartare än skiten själv och lyssnar på fjortisdunk.
Igelkottar går runt med mjukisbyxor med 12329424792570936 toffsar på benen och som dessutom är snurrade.
Kepsnissar är ja, hmm med mjukisbrallor ner till knäna med stora skate skor tvättar aldrig sig. och går med sina NY kepsar på huvudet som dessutom hänger utanför Gottoteket.

Foppatofflor - HATAR DEM VERKLIGEN! Så fula ussch.

jghjgj hgfj jghjhg


DÖ!


Chinnesen

menar du att jag ska gå o dö? :( ;) <3



PUBLICERAT: 2009-09-20, 01:14:26 | URL: http://snedlund.blogg.se/
Myran

HAHA nej men du är inte som dem :D<3



PUBLICERAT: 2009-09-20, 14:01:35 | URL: http://alexandralindblad.blogg.se/
Sandra

nordman består av 2 personer...killen du kallar Nordman är han som sjunger, och den andra killen gör i princip ALLT annat förutom texten. det har dom nån random till...;) men DOM äger!



PUBLICERAT: 2012-02-27, 11:44:07 | URL: http://www.ingethat.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: