2010-10-05
 16:47:18

Kommande filmer på SF


15 oktober - Himlen är oskyldigt blå
gfdg Det är sommar och året är 1975. Martin har tagit studenten och lämnar betongen i stan för ett sommarjobb på en exklusiv seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han möter den storakärleken och blir samtidigt omhändertagen av seglarrestaurangens chef Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i en av de största skandalerna i svensk kriminalhistoria. Himlen är oskyldigt blå är baserad på den sanna berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria när den så kallade Sandhamnsligan sprängdes 1975.

15 oktober - The Last Airbender 3D
fgdfh
Luft, vatten, jord, eld; fyra nationer sammanbundna av ödet
Eldnationen startar plötsligt ett brutalt krig mot de andra och ett helt århundrade går utan något hopp finns om att få ett slut på förödelsen. Slutligen ger sig den modige Aang ut i striden, då han inser att han är den ende Avatar vars krafter är så starka att han kan manipulera alla de fyra elementen. Aang slår sig ihop med Katara, somkan manipulera vatten, och hennes bror Sokka, för att försöka återskapa balansen i en krigshärjad värld.

22 oktober -
Paranormal activity 2
hgfh
Uppföljaren till 2009 års stora kult-skräckfilm.

22 oktober - The Social Network

ggfd
En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgenit Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna... men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikatio

29 oktober - Du Kommer Möta En Lång Mörk Främling

dghgfh
Alfie och Helena är gifta och så är även deras dotter Sally, med Roy. Men under den harmoniska ytandöljer sig ett emotionellt kaos hos bägge paren.
När Alfie plötsligt lämnar Helena för att  ta igen sin förlorade ungdom med den frisinnade Charmaine överger Helena allt vad rationellt beteende står för  och lägger sitt  liv och öde i händerna på en ytterst tvivelaktig spåkvinna.
Samtidigt blir dottern Sally kär i sin snygge chef Greg, men Roy deppar inte ihop för det, utan blir som besatt av den mystiska Dia vars  blick han möter genom ett fönster tvärs över gården.
Men att fly sina bekymmer, in i diffusa drömmar och ogenomförbara planer, leder endast till smärta, irrationellt beteende och farligt djupt vatten.

29 oktober -
Scott Pilgrim vs. The World
fdfds Möt den charmige och arbetslöse Scott Pilgrim. Den 22-årige basgitarristen i det extremt medelmåttiga garagebandet Sex Bob-omb har just mött tjejen i sina drömmar. Bokstavligen. Det enda som står mellan honom och Ramona Flowers är hennes sju onda ex som är på väg för att döda honom...

2 novemver - Due Date
hhgf
Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

5 november - Psalm 21
sfgfd
Prästen Henrik Hornéus har följt i sin predikande fars fotspår, men har lämnat den lilla norrländska byn Borgvattnet för en församling i Stockholm. Men det förflutna vill inte släppa taget och Hornéus plågas av brutala syner och mardrömmar där bland annat hans döda mor dyker upp. När han nås av beskedet att hans far omkommit under mystiska omständigheter beger han sig hemåt för att närvara vid begravningen och söka svar. Han möts då av en sektlik församling som tycks ruva på både en och annan mörk hemlighet - och i takt med att Hornéus börjar gräva i det förflutna blir demonerna allt mer aggressiva...''

5 november - Fair Game
ggfd
Valerie Plames position som CIA-agent avslöjades av Vita Huset med avsikt att smutskasta hennes make, ambassadören Joseph Wilson. Wilson skrev 2003 en artikel i New York Times där han menade att Bush-administrationen manipulerat information som hade med massförstörelse av vapen att göra, för att på så sätt rättfärdiga invasionen av Irak.
Bygger på en sann berättelse.


10 november -
Unstoppable
gdfg Ett tåg med giftigt avfall som last skenar och måste stoppas till varje pris för att undvika en katastrof som riskerar att utplåna en hel stad.

25 december -
Narnia 3: Kung Caspian och Skeppet Gryningen
sfdsf Genom en magisk tavla transporteras syskonen Lucy och Edmund återigen till landet Narina, denna gång med deras odrägliga kusin Eustace i släptåg. Väl där återförenas de med Kung Caspian ombord på det mäktiga skeppet Gryningen. I Narnia hotar en ondskefull dimma att sluka landet och med hjälp av Caspian, musen Ripipip och resten av den modiga besättningen måste Lucy, Edmund och Eustace slåss mot nya faror för att återigen rädda landet från undergång.

25 december -
Änglagård - Tredje gången gillt
ggfg Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen.
Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

14 januari -
Love and other drugs
gfdgdg Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

1 april - Scream 4

fhdhgf Tio år har gått och Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack var sitt skrivande. Men nu är det dags för henne att få ett nytt besök av den skräckinjagande mördaren med den legendariska Scream-masken.


Bara och vänta då!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh tackar tackar =)

har ju ganska mycket blandad musiksmak..

från singersongwriters till klassisk 70talshårdrock till britpop till en del reggae till larswinnerbäck till lite jippie/flowerpower/folk till beatles =)PUBLICERAT: 2010-10-05, 18:51:40 | URL: http://pyttis.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: